Samenwerking vtwonen en Mandemakers

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld. De jarenlange ervaring van Mandemakers en de expertise van de stylisten van vtwonen. Uit deze inspirerende samenwerking zijn inmiddels 4 schitterende vtwonen keukens ontstaan.

Aan de originele collectie van twee prachtige vtwonen keukens, zijn dit jaar twee unieke exemplaren toegevoegd. De vtwonen Black en vtwonen Dark Oak. Twee keukens waar we erg trots op zijn. Om van deze keukens echt úw keuken te maken, kunt u alles naar eigen wens mixen en matchen.

Match bijvoorbeeld de vorm van de ene keuken met de kleur en de materialen van een andere keuken. Alles is mogelijk. Deze unieke keukens zijn exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens. Kom snel langs om uw eigen vtwonen keuken samen te stellen.

Stefan Mandemakers en Nicolette Fox (hoofdredactrice vtwonen)

vtwonen Oak

Een moderne maar warme keuken, met een eigen, industrieel karakter. De combinatie van eikenhout, een dik betonnen werkblad en zwarte metalen grepen geeft de keuken een stoere uitstraling. De grote, grijs gemêleerde vloertegels passen door hun eenvoud prachtig in het plaatje. Een mooi geheel, en ook nog eens heel functioneel. Door bijvoorbeeld een spoeleiland met ingebouwde vaatwasser en efficiënte ladekasten, alles zo praktisch mogelijk ingericht. Zo kunt u overal makkelijk bij en dat werkt wel zo fijn.