Woon trends

Marmer

U kunt er niet meer omheen. Marmer is overal, in alle kleuren. Als wand- of vloerbekleding, salontafel, maar ook als wastafel­meubel. Marmer in de keuken kon dus ook niet meer uitblijven.

Edele metalen

We blijven houden van koper, goud, messing en andere metalen in ons interieur. Ook deze trend komt terug in de nieuwe vtwonen keukens. Maar dan wel op een vtwonen manier. Met een mooie ‘used’ uitstraling. En dan niet alleen voor de kraan, maar ook voor de lange ophangbar en - niet te vergeten - de schouw van de afzuigkap.

50 tinten hout

Vloeren krijgen weer donkere kleuren. Met name donkere houttinten komen weer helemaal terug in het interieur. Dus ook in de keuken, met een mooie visgraat bijvoorbeeld. Waar het eerst vooral wit was, zien we nu langzaamaan meer donkere kleuren verschijnen.

Klassiek 2.0

Dit is een waardige opvolger van de industriële trend. Werkbladen worden dunner en van klassieke materialen. Werkbladen waren extra dik, van materialen als beton en hout. Dat gaat veranderen. Dit ziet u natuurlijk terug in de nieuwe vtwonen keukens. De lijn van het 1 cm dikke werkblad, doorgetrokken in de lijsten van de kasten. Een elegant geheel.

image

vtwonen White

Deze strakke, mat witte hoekkeuken krijgt door de industriële elementen een stoere look. Maar blijft elegant. Ook deze keuken heeft een 8 cm dik betonnen werkblad dat direct in het oog springt. De grote vloertegels met motief geven de strakke keuken een speelse twist. De geïntegreerde zwarte onderbouw spoelbak, matzwarte handgrepen en kraan, maken van deze keuken een mooi geheel. Een stoere keuken met lekker veel werk- en bergruimte.